IK BEN ELLEN

Ontwikkelspecialist, trainer en coach

Enthousiast, doorzetter, sociaal, geduldig en creatief

Mijn trainingen

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan. Schrijf je nu in voor mijn trainingen.

Mijn events

Duizenden drukbezette mensen gingen je voor: Jouw werkdag ook slimmer én leuker.

Blijf nieuwsgierig en ga met enthousiasme en optimisme op ontdekkingstocht.

Zo zal je altijd positiviteit vinden.

Hoe ik jou helpen kan

Iedereen heeft zijn eigen manier van communiceren, een eigen interpretatie van goed werken, of heeft een eigen manier om zich comfortabel te voelen voor publiek. Daarom leg ik de focus op de ontwikkeling die bij de persoon past. Zo gaan we voor plezier, hoge intrinsieke motivatie en een goed resultaat.

Mijn passies

Mijn expertise is sociaal gedrag. Noem het gerust een passie of gezonde fascinatie. Ik bestudeer met veel plezier hoe gedrag ontstaat en zich ontwikkelt, hoe mensen zich in verschillende situaties gedragen en hoe we ons laten beïnvloeden. Dit blijft niet alleen bij bestuderen.

Mijn expertises

Hoe je het gedrag van anderen kan sturen is een onderwerp waar ik eindeloos lang over kan praten. Dus ik geef dat graag met veel enthousiasme aan anderen door en leer je hoe jij dit in jouw leven toe kan passen.

Mijn achtergrond

Met een achtergrond in de psychologie en sociale gedragsverandering ben ik constant bezig met hoe je jezelf en anderen kan beïnvloeden. Dit gaat om het verhogen van motivatie en het weghalen van weerstanden om ervoor te zorgen dat prestaties omhoog gaan doelen worden behaald. Door veel creativiteit, een positieve insteek en veel vertrouwen in de toekomst gaan we op zoek naar wat jou energie boost, je rust geeft en waar jij je geluk vindt.

 FocusXL

Leuke én slimme werkdagen

De plek voor mensen en bedrijven met ambities! In onze overtuiging is er vaak meer potentieel dan er daadwerkelijk benut wordt binnen organisaties.

Om het potentieel optimaal te benutten en mensen te stimuleren om zich continu te ontwikkelen, is een juiste focus onmiskenbaar. Daar helpen wij je mee.

Leer slimmer (samen) werken

Word een ster ik effectief communiceren

Start met écht effectief leidinggeven

Klantgericht en effectief verkopen

Op de hoogte blijven?

Laat je gegevens achter je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. We beloven dat dit binnen 24 uur is maar…stiekem doen we dat waarschijnlijk toch wel eerder.

Trotse verhalen

“Waar ik tijdens de training nog met tranen in mijn ogen achter mijn beeldscherm zat, is de lucht nu geklaard en voel ik me echt mega relaxed! Ik heb het gevoel dat ik veel minder URGENTE zaken te doen heb, terwijl ik het nog wel even druk heb hoor. Jouw opmerking ‘je went hier écht aan’ begin ik nu te geloven Ellen, dank!”. – Go2People

“Ellen is erg vriendelijk en heeft me enorm geholpen! Een aanrader voor iedereen die moeite heeft met plannen, prioriteren of die gewoon iets meer rust wil tijdens het werk.”

Door deze training werd ik erg enthousiast dat ik het de volgende dag direct al in de praktijk ben gaan gebruiken. De training was goed op mijn situatie aangepast. Zeer enthousiaste en bekwame trainster. Heel veel geleerd alleen nu zorgen dat ik het geleerde blijf toepassen”.

Mijn open trainingen en events

Geen sessies gepland

Wij staan voor je klaar

X