Event

FocusXL Lunch&Learn sessies

Lunch&Learn - Wat is Time Management?

  • Waan van de dag de baas. (online)

Kennismaken? 085-0640689

FocusXL Lunch&Learn sessies

Leer en inspireer tijdens de lunch. Proef in anderhalf uur tijdens de lunch mee van de verschillende onderdelen van time management.

In een serie inspiratiesessies neem ik je mee in verschillende onderwerpen die jou kunnen helpen bij het aanscherpen van jouw time management. Vergroot je zicht op doelen, controle over het werk, je regie over de dag, en heel belangrijk, het plezier in je werk.

Klinkt dit goed? Meld je aan voor de verschillende sessies. De enige investering die ik van je vraag is tijd en aandacht.

 

 

De onderwerpen die aan bod komen:

 

18-12 Wat is Time Management?

Om te werken aan jouw time management is het belangrijk dat je begrijpt wat time management is. Hoe manage je tijd? Kan jij de wijzers van de klok van snelheid laten veranderen?

 

13-01 Doelen en goede voornemens

Om controle te krijgen over time management zal je eerst moeten weten waaraan je je tijd gaat besteden. Hiervoor hebben we doelen nodig. Werk mee aan het formuleren van jouw doelen zodat ze je motiveren om er mee aan de slag te gaan.

 

27-01 Effectiviteit vs efficiëntie

We horen steeds vaker dat we zo efficiënt en effectief mogelijk moeten werken. Welke is belangrijker? Wat is eigenlijk het verschil tussen deze twee begrippen? Werk jij wel effectief en efficiënt? Kom erachter tijdens deze inspiratiesessie.

 

10-02 Verspil of win jij 80% van jouw tijd?

Tijdens deze inspiratiesessie duiken we de theorie in. Om controle te krijgen over de dag is het belangrijk dat je weet waar jij allemaal mee bezig bent gedurende de werkdag. Is dit allemaal werkgerelateerd en efficiënt? We laten ons helpen door 2 bekende mannen, Pareto en Eisenhower. Leer hoe je jouw werkzaamheden en bezigheden kan filteren om zo veel mogelijk tijd te winnen.

 

24-02 Nee zeggen voor beginners

Je hebt een planning gemaakt voor de dag en hebt commitment om je hieraan te houden. Dan komt er een collega met een vraag en is jouw planning in de war geschopt. Herkenbaar? Veel van onze planning wordt beïnvloed door storingen. Zeg nee tegen storingen en Ja(!) tegen je eigen doelen.

 

10-03 Waan van de dag de baas

Je hebt je doelen voor ogen. Je weet wat je vandaag wil gaan doen. Toch wil uitstelgedrag er nog wel eens stiekem insluipen. Hoe ga je dit te lijf? Kom erachter in deze inspiratiesessie. We structureren en prioriteren om ervoor te zorgen dat niet de waan van de dag regeert, maar dat jij deze regie in eigen hand hebt!

 

Investering

GRATIS

Locaties

  • Waan van de dag de baas. (online)
    • 10 maart 2021

Trainer

Betrokken, Geduldig, Doorzetter

Trainer & Coach

Ellen de Fockert

Twijfel je over de juiste training?

Stel je vraag aan Wendy Bruggeman

9.3

Gerelateerde trainingen

Het resultaat van FocusXL inzichtelijk?!

De plek voor mensen en bedrijven met ambities! In onze overtuiging is er vaak meer potentieel dan er daadwerkelijk benut wordt binnen organisaties. Om het potentieel optimaal te benutten en mensen te stimuleren om zich continu te ontwikkelen, is een juiste focus onmiskenbaar. En dat is nou net wat er vaak ontbreekt...

Succesverhalen

Menu sluiten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×