Event

Open Training: New Time Management+

Je werk op tijd en met een goed resultaat afgerond, je mailbox leeg en je hoofd helder. Realistisch? Ja! Maak kennis met onze ééndaagse..

  • Hengelo

Kennismaken? 085-0640689

Open Training: New Time Management+

De training
Traditioneel time management is gedateerd en het werkt niet meer zo goed in deze tijd. We leven in het zogenaamde informatietijdperk. Nog nooit kreeg je zoveel informatieprikkels binnen op een dag. Het aantal verstoringen en onderbrekingen groeit en je eigen planning lijdt onder deze ‘waan van de dag’.  Herkenbaar? Wil jij meer grip, overzicht en controle in je werk? Wil jij meer rust in je hoofd? Proactief blijven werken aan de juiste zaken? Doelen halen en met een voldaan gevoel naar huis? Het kan echt!

Volg net als duizenden anderen onze meest populaire training, New Time Management+ – open inschrijving. In een groep van maximaal acht deelnemers start je in Amsterdam of Hengelo (Overijssel). We reiken je praktische instrumenten aan waardoor je meer overzicht en controle krijgt en behoudt in je werk. Met als gevolg een helder hoofd. Een helder hoofd zorgt voor minder stress en meer productiviteit. Van ons kun je een praktijkgerichte en humorvolle training verwachten. Fun en resultaat gaan namelijk hand in hand. Neem bij voorkeur je laptop mee, zodat we direct de vertaling naar jouw systemen kunnen maken.

Tijdens en na de training krijg je een scala aan ondersteunende middelen waarmee we samen toewerken naar jouw doel. Zo heb je de beschikking over uitdagend en praktisch lesmateriaal met de nieuwste inzichten, een online leeromgeving, e-coaching en slimme app’s waarmee we het leren naast effectiever, ook leuker en makkelijker maken.

Investering

€ 495,00

Locaties

  • Hengelo
    • 29 juli 2020
    • 7 oktober 2020
Bart Sauer

Twijfel je over de juiste training?

Stel je vraag aan Bart Sauer

9.3

Gerelateerde trainingen

Het resultaat van FocusXL inzichtelijk?!

De plek voor mensen en bedrijven met ambities! In onze overtuiging is er vaak meer potentieel dan er daadwerkelijk benut wordt binnen organisaties. Om het potentieel optimaal te benutten en mensen te stimuleren om zich continu te ontwikkelen, is een juiste focus onmiskenbaar. En dat is nou net wat er vaak ontbreekt...

Succesverhalen

Menu sluiten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×