Event

OPEN TRAINING ‘PLAN OP 1A4’

OPEN TRAINING ‘PLAN OP 1A4’

  • Hengelo

Kennismaken? 085-0640689

OPEN TRAINING ‘PLAN OP 1A4’

Elke organisatie heeft doelen en maakt daar plannen bij. Helaas zijn die plannen vaak (te) vaag of uitgebreid. Of het doel is zó algemeen, dat richting ontbreekt. Grote kans dat er weinig van die plannen terechtkomt. En tsja… dat plan opstellen is nou ook niet bepaald het leukste klusje van het jaar.

Herkenbaar? Dan is de open training ‘Plan op 1 A4’ de moeite waard!

Deze training is zinvol voor iedere ondernemer, manager of teamleider die een ambitieus doel heeft voor 2021, maar het lastig vindt hier een strak en motiverend plan bij op te stellen (of die zijn plan al klaar heeft, maar vindt dat deze nog strakker kan). We werken met de wereldwijd gebruikte OGSM methode (o.a. Coca Cola, Ahold, Mars), die een uitdagend doel vertaalt naar haalbare strategieën en concrete acties, in een plan dat motiveert, samenhangend is en op 1 vel papier past.

Aan het eind van de training is de basis van jouw jaarplan klaar. Daarna ga je er zelfstandig mee verder. Enkele weken na de training houden we een (video)call, waarin we jouw (concept)plan bespreken en ik tips en adviezen geef.

Let’s rock 2021!

Investering

€ 295,00

Locaties

  • Hengelo
    • vrijdag 27 november 2020

Trainer

Energiek, creatief, vanuit passie

Trainer & Coach

Ivo Duchateau

Twijfel je over de juiste training?

Stel je vraag aan Marieke van het Bolscher

9.3

Gerelateerde trainingen

Het resultaat van FocusXL inzichtelijk?!

De plek voor mensen en bedrijven met ambities! In onze overtuiging is er vaak meer potentieel dan er daadwerkelijk benut wordt binnen organisaties. Om het potentieel optimaal te benutten en mensen te stimuleren om zich continu te ontwikkelen, is een juiste focus onmiskenbaar. En dat is nou net wat er vaak ontbreekt...

Succesverhalen

Menu sluiten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×