Hoe ziet een salestraining van FocusXL eruit?

 

 

Goed verkopen, dat is voor veel mensen een uitdaging. Het is een proces, waarin we altijd meer kunnen leren. Want elk gesprek verloopt anders. Het vereist een goede salestraining om de juiste verkoopmomenten te kunnen onderscheiden. In een salestraining van FocusXL laten we je precies zien, welke die juiste momenten zijn.

 

Het belangrijkste lijstje in deze Salestraining

Elke ‘koude’ telefonische verkoop verloopt volgens een bepaald stramien. Dat wordt genoemd: ‘The eight to be great’. Hoe ziet dit lijstje eruit?

 1. Het aftastende telefoongesprek
 2. Het telefoongesprek voor een afspraak
 3. De afspraakbevestiging
 4. Anticiperen en gespreksvoorbereiding
 5. Aanvang van het gesprek
 6. Analyse
 7. Aanbodpresentatie
 8. Afsluiten en bezwaren overwinnen

In onze salestraining gaan we hier uitgebreid op in.

 

Wat kun je van de Salestraining verwachten?

De leerdoelen en ook de onderwerpen van onze salestraining gaan we, in overleg met jou, afstemmen op je persoonlijke wensen. Zo sluit de salestraining precies aan bij je persoonlijke leerdoelen en worden doublures vermeden. Het bovengenoemde lijstje kan aan bod komen, vijf technieken om een gesprek te sturen en er leiding aan te geven, hoe je effectief kunt inspelen op de verschillende communicatiestijlen… Onze salestraining kun je op maat maken!

 

Aanpak

FocusXL gaat in deze salestraining uit van ‘Learning by Choice’, dat wil zeggen: jij bepaalt zelf het best hoe te kan leren. We ondersteunen je salestraining met lesmateriaal dat de nieuwste inzichten bevat, met een online leeromgeving, e-coaching en slimme apps. Zo worden onze salestrainingen effectiever, makkelijker en leuker.

 

Meer weten?

Kijk op onze site voor de juiste salestraining. Of neem contact op; de trainers van ons team kunnen je alles vertellen over de salestrainingen.

 

 

Onze passie en expertise is om jouw werk slimmer en leuker te maken. 

FocusXL - New Time Management+

Traditioneel time management is gedateerd en het werkt niet meer zo goed in deze tijd. We leven in het zogenaamde informatietijdperk. Nog nooit kreeg je zoveel informatieprikkels binnen op een dag. Het aantal verstoringen en onderbrekingen groeit en je eigen planning lijdt onder deze ‘waan van de dag’.

Herkenbaar? Wil jij meer grip, overzicht en controle in je werk? Wil jij meer rust in je hoofd? Proactief blijven werken aan de juiste zaken? Doelen halen en met een voldaan gevoel naar huis? Het kan echt!

Communicatietrainingen, tijdswinst

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan

Groei als professional

 • Leer van ervaren specialisten
 • Sterke verankering en minder stress
 • 100% tevredenheid garantie. Gegarandeerd succes
 • Bereik meer door je potentieel optimaal te gebruiken
 • Meer plezier en rust in je hoofd

Wij staan voor je klaar