IK BEN LAURI

Ontwikkelspecialist, trainer en coach

Positief, eerlijk en creatief

Mijn trainingen

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan. Schrijf je nu in voor mijn trainingen.

Mijn events

Duizenden drukbezette mensen gingen je voor: Jouw werkdag ook slimmer én leuker.

Change today, enjoy tomorrow.

Heb jij een natuurlijke drive om morgen beter te zijn dan vandaag? Doe dan vandaag iets anders voor morgen!

Hoe ik jou helpen kan

Heb jij het gevoel dat er meer zin zit dan er nu uitkomt? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Daarbij draait het niet om mij of om de training. Zonder al te veel poespas zoeken we samen de kortste route naar jouw succes.  

Mijn passies

Ik train, spreek en coach voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers en op diverse locaties. Van architecten tot verpleegkundigen en van een piepkleine zolderkamer tot de bergen in Schotland. Juist die diversiteit spreekt mij enorm aan. Ik kan me oprecht geen leukere baan voorstellen!

Mijn expertises

Anders dan je misschien zou denken ligt mijn expertise niet in het onderwerp van jouw ontwikkeltraject. Ik ben niet zozeer van de modellen en ken ze al helemaal niet allemaal. Mijn expertise zit ‘m erin om jou uit te dagen – omdat elke werkdag slimmer én leuker kan.

Mijn achtergrond

Ik heb een achtergrond als arbeid-, organisatie- en gezondheidspsycholoog en heb tig boeken gelezen over gedrag.  Van daaruit ben ik onderzoek gaan doen naar de effectiviteit van trainingen.  Met de opgedane kennis in mijn achterzak ontwikkel en verzorg ik sinds 2013 vanuit FocusXL trajecten die leuk zijn én duurzaam resultaat opleveren.

 FocusXL

Leuke én slimme werkdagen

De plek voor mensen en bedrijven met ambities! In onze overtuiging is er vaak meer potentieel dan er daadwerkelijk benut wordt binnen organisaties.

Om het potentieel optimaal te benutten en mensen te stimuleren om zich continu te ontwikkelen, is een juiste focus onmiskenbaar. Daar helpen wij je mee.

Leer slimmer (samen) werken

Word een ster ik effectief communiceren

Start met écht effectief leidinggeven

Klantgericht en effectief verkopen

Op de hoogte blijven?

Laat je gegevens achter je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. We beloven dat dit binnen 24 uur is maar…stiekem doen we dat waarschijnlijk toch wel eerder.

Trotse verhalen

Lauri is een toptrainer. Haar performance motiveerde enorm om er direct mee aan de slag te gaan. De inhoud van de training was erg leerzaam en ik ben echt effectiever en efficiënter bezig.” – Elis Nederland B.V.

Het was een interessante en interactieve training waarbij de theorie meteen in de praktijk toegepast kan worden. Verstrekte informatie was erg relevant zonder vele sidesteps en verreikte tools zijn goed bruikbaar en gebruiksvriendelijk.
Lauri weet haar kennis op een leuke wijze te delen en heeft een mooie manier van coaching! Dank!
.” – Drenthe College

Een training is geen dagelijkse kost en is het toch een andere dag dan een werkdag. De persoon die voor je staat kan hier dus veel in betekenen en dat heeft Lauri meer dan prima gedaan! Ze wist ons te enthousiasmeren en het dagdeel snel voorbij te laten gaan. Ze wist duidelijk waar ze het over had en stond haar mannetje wel!” – Hyundai

Mijn open trainingen en events

[add_eventon_list number_of_months="5" hide_empty_months="yes" add_eventon event_organizer="99"]

Wij staan voor je klaar