IK BEN MARIEKE

Backoffice Manager

Enthousiast, nuchter en persoonlijk

Onze trainingen

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan. Schrijf je nu in voor onze trainingen.

Onze events

Duizenden drukbezette mensen gingen je voor: Jouw werkdag ook slimmer én leuker.

Opgewekt en klantgericht.

Het is mijn missie om de trainers zoveel mogelijk te ondersteunen en ontlasten bij de diverse administratieve werkzaamheden. De trainers weten mij te vinden voor van alles!

 FocusXL

Leuke én slimme werkdagen

De plek voor mensen en bedrijven met ambities! In onze overtuiging is er vaak meer potentieel dan er daadwerkelijk benut wordt binnen organisaties.

Om het potentieel optimaal te benutten en mensen te stimuleren om zich continu te ontwikkelen, is een juiste focus onmiskenbaar. Daar helpen wij je mee.

Leer slimmer (samen) werken

Word een ster ik effectief communiceren

Start met écht effectief leidinggeven

Klantgericht en effectief verkopen

Op de hoogte blijven?

Laat je gegevens achter je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. We beloven dat dit binnen 24 uur is maar…stiekem doen we dat waarschijnlijk toch wel eerder.

Trotse verhalen

“Waar ik tijdens de training nog met tranen in mijn ogen achter mijn beeldscherm zat, is de lucht nu geklaard en voel ik me echt mega relaxed! Ik heb het gevoel dat ik veel minder URGENTE zaken te doen heb, terwijl ik het nog wel even druk heb hoor, maar het voelt allemaal niet zo prangend”.

“Super! Erg vriendelijke en energieke trainer. De training zelf was erg nuttig, in verschillende stappen leer je beter plannen en werken met Microsoft outlook. Een mooi resultaat ik raad de training zeker aan.”

“Door deze training werd ik erg enthousiast dat ik het de volgende dag direct al in de praktijk ben gaan gebruiken. De training was goed op mijn situatie aangepast. Zeer enthousiaste en bekwame trainster. Heel veel geleerd alleen nu zorgen dat ik het geleerde blijf toepassen”.

Wij staan voor je klaar