IK BEN PIEN

Ontwikkelspecialist, trainer en coach

Daadkrachtig, betrokken, ondernemend en resultaatgericht

Mijn trainingen

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan. Schrijf je nu in voor mijn trainingen.

Mijn events

Duizenden drukbezette mensen gingen je voor: Jouw werkdag ook slimmer én leuker.

Alles dat je aandacht geeft bloeit

Een training is pas goed als hij nut heeft. Daarom is de vertaalslag naar de praktijk voor mij het allerbelangrijkste. Theorie is leuk, maar wat ga je hiermee op de werkvloer doen?

Hoe ik jou helpen kan

Een training is pas goed als hij nut heeft. Daarom is de vertaalslag naar de praktijk voor mij het allerbelangrijkste. Theorie is leuk, maar wat ga je hiermee op de werkvloer doen?

Mijn passies

Beweging op gang brengen vind ik het allermooiste. Hierdoor ontstaat energie en worden nóg mooiere resultaten behaald.

Mijn expertises

Mijn main-focus ligt op technische- en maakbedrijven binnen het MKB. Doordat ik hun taal spreek en begrijp wat er op de vloer gebeurd, kan ik écht veel bereiken met individuen, teams én organisaties.

Mijn achtergrond

Mijn voorliefde voor groei en ontwikkeling binnen organisaties is al jong begonnen. Als dochter van een familiebedrijf in de installatietechniek kreeg ik mee waar directie mee stoeide. Nadat ik ben afgestudeerd ben ik in de metaal terecht gekomen. Hier begreep ik waar medewerkers van bedrijven veelal mee worstelen. Nu, in mijn rol als ontwikkelingspartner, ben ik de brug tussen verschillende afdelingen en lagen binnen het bedrijf.

 FocusXL

Leuke én slimme werkdagen

De plek voor mensen en bedrijven met ambities! In onze overtuiging is er vaak meer potentieel dan er daadwerkelijk benut wordt binnen organisaties.

Om het potentieel optimaal te benutten en mensen te stimuleren om zich continu te ontwikkelen, is een juiste focus onmiskenbaar. Daar helpen wij je mee.

Leer slimmer (samen) werken

Word een ster ik effectief communiceren

Start met écht effectief leidinggeven

Klantgericht en effectief verkopen

Op de hoogte blijven?

Laat je gegevens achter je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. We beloven dat dit binnen 24 uur is maar…stiekem doen we dat waarschijnlijk toch wel eerder.

Trotse verhalen

“Waar ik tijdens de training nog met tranen in mijn ogen achter mijn beeldscherm zat, is de lucht nu geklaard en voel ik me echt mega relaxed! Ik heb het gevoel dat ik veel minder URGENTE zaken te doen heb, terwijl ik het nog wel even druk heb hoor, maar het voelt allemaal niet zo prangend”.

“Super! Erg vriendelijke en energieke trainer. De training zelf was erg nuttig, in verschillende stappen leer je beter plannen en werken met Microsoft outlook. Een mooi resultaat ik raad de training zeker aan.”

Door deze training werd ik erg enthousiast dat ik het de volgende dag direct al in de praktijk ben gaan gebruiken. De training was goed op mijn situatie aangepast. Zeer enthousiaste en bekwame trainster. Heel veel geleerd alleen nu zorgen dat ik het geleerde blijf toepassen”.

Mijn open trainingen en events

januari

26jan09:3016:30Open Training New Time Management+Pien Keizers

maart

08mar12:0014:00Online inspiratiesessie New TimemanagementPien Keizers

mei

04mei12:0014:00Online inspiratiesessie New TimemanagementPien Keizers

Wij staan voor je klaar

X