IK BEN RENATE

Ontwikkelspecialist, trainer en coach

Professioneel, betrokken en gedreven

Mijn trainingen

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan. Schrijf je nu in voor mijn trainingen.

Mijn events

Duizenden drukbezette mensen gingen je voor: Jouw werkdag ook slimmer én leuker.

Maak het interessant. Ontwikkel jezelf

Mijn trainingen kenmerken zich door een goede balans in plezier en leermomenten, waarbij ik je soms uitdaag wat uit je comfortzone te komen… juist dáár kun je groeien! Een veilige omgeving, waarbinnen je fouten mag maken, is vanzelfsprekend en jouw eigen persoonlijke ontwikkelpunten staan centraal.

Hoe ik jou helpen kan

Mijn trainingen kenmerken zich door een goede balans in plezier en leermomenten, waarbij ik je soms uitdaag wat uit je comfortzone te komen… juist dáár kun je groeien! Een veilige omgeving, waarbinnen je fouten mag maken, is vanzelfsprekend en jouw eigen persoonlijke ontwikkelpunten staan centraal.

Mijn passies

Mijn passie is mensen te helpen in hun ontwikkeling! Dat doe ik door het geven van trainingen én door mezelf op andere momenten in te zetten als lesmateriaal. Als trainingsacteur bied ik je tegenspel in rollenspelen, waardoor jouw kwaliteiten en groeimogelijkheden al snel helder worden.

Mijn expertises

Met een opleiding en ervaring als trainingsacteur ben ik gefocust op non-verbale communicatie. Daarin gaat erg veel informatie schuil over jouw boodschap! De waardevolle opgedane inzichten zetten we op een positieve manier in, in jouw ontwikkeltraject.

Mijn achtergrond

Als medewerker bij heel diverse bedrijven heb ik kennis opgedaan van bedrijfsculturen, typen mensen en soorten leidinggevenden. Ervaringen hiermee gebruik ik in trainingen, zodat jij je voordeel ermee kunt doen. Uiteraard weet ik zelf hoe het is om een team te leiden en je eigen klanten te werven.

 FocusXL

Leuke én slimme werkdagen

De plek voor mensen en bedrijven met ambities! In onze overtuiging is er vaak meer potentieel dan er daadwerkelijk benut wordt binnen organisaties.

Om het potentieel optimaal te benutten en mensen te stimuleren om zich continu te ontwikkelen, is een juiste focus onmiskenbaar. Daar helpen wij je mee.

Leer slimmer (samen) werken

Word een ster ik effectief communiceren

Start met écht effectief leidinggeven

Klantgericht en effectief verkopen

Op de hoogte blijven?

Laat je gegevens achter je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. We beloven dat dit binnen 24 uur is maar…stiekem doen we dat waarschijnlijk toch wel eerder.

Trotse verhalen

“Pasgeleden heb ik de training Praktisch Leidinggeven bij Renate gevolgd. Ik vond het heel leerzaam; ik heb hele nuttige dingen gezien en gehoord. Gedurende de dag waren er veel ‘ohja-momentjes’. Renate is netjes, beleefd en rustig. Ze is erg kundig, ze kan de onderwerpen goed uitleggen en heeft goede vraagstellingstechnieken.” – Roy Boon – Hobo Hydrauliek

“In mijn individuele coachtraining New Time Management heb ik een goede indruk van Renate gekregen. Het was fijn om een luisterend oor te hebben. Haar sterkste punten zijn: luisteren, confronteren (een spiegel voorhouden): ook door mij te laten praten, waardoor ik vaak zelf al tot het antwoord kwam.” – Geert Jan Assink, Intralox

“Ik heb Renate leren kennen als trainer via de training New Time Management in april en augustus 2021. Renate is open, niet vastgeroest in haar eigen zienswijze of waarheid, maar ze staat open voor nieuwe ideeën. Haar sterkste punt vind ik haar duidelijke uitleg en toelichting op de onderwerpen.” – Joris Kole, Powerspex

Mijn open trainingen en events

[add_eventon_list number_of_months="5" hide_empty_months="yes" add_eventon event_organizer="72"]

Wij staan voor je klaar