Referenties

 • “Duidelijke training met direct toepasbare tools voor in de praktijk, met oog voor de persoon en in een informele sfeer. De locatie en training gaf mij een welkom en vertrouwd gevoel, alsof ik Ivo al jaren kende.”

  Arnoud Hoemakers

  deelnemer training Praktisch Leidinggeven

 • “Erg leerzaam om 3 ochtenden aan de hand van Ivo het verkoopproces door te nemen. We hebben de theorie ook daadwerkelijk toegepast op onze werksituatie. Door de trainingen ben ik van bepaalde acties in het verkoopproces bewuster geworden.“

  Dennis Agterbos

  deelnemer training Focus op Sales

 • “In een interactieve sessie met onze binnendienst nam Ivo ons mee in de veranderende wereld om ons heen. De sessie gaf ons veel inspiratie om als team naar onze huidige manier van werken te kijken en hiermee kunnen we de eerste stappen zetten richting proactief denken & werken.”

  Maurits Bloem

  Heuver tyres

 • “Tijdens de workshop ‘Plan op 1 A4’ heeft Ivo laten zien dat het een praktische methode is om je aan het denken te zetten en je plannen tastbaar en toepasbaar te maken. Ivo is hierin een enthousiasmerende workshopleider in geweest.”

  Ellen Engbers

  Enschede Promotie

 • “Een week na de training New Time Management begint alles vorm te krijgen op de werkvloer. We zijn erg blij met het resultaat. De mail ziet er een stuk rustiger uit, de agenda een stuk voller, maar daardoor ons hoofd bijna leeg”

  Marjolein Smit-Kroese & Annemieke ter Stal-Boeve

  Apotheek Stoop

 • “Leerzaam, doelgericht en tools die meteen toepasbaar zijn in de praktijk. Een toplocatie, topsfeer en toptrainer.”

  Antonio Gonzalez Perez

  Sun&Wind

 • “Ivo gaf mij tijdens de training Praktisch Leidinggeven op een heldere manier inzicht hoe ik mijn leidinggevende skills kan verdiepen en aanscherpen. Veel aangereikte theorie pas ik nu daadwerkelijk toe. En het werkt! De informele setting en het 1-op-1 contact ervaarde ik als erg prettig, evenals het blokje-om tussen de middag.”

  Maaike Platvoet

  Hoofdredacteur Universiteit Twente

 • “Heel eerlijk, ik heb best wat trainingen gehad. Zelden heb ik het gevoel dat het een meerwaarde is geweest. Dit keer ben ik oprecht enthousiast! Dank je Ivo.”

  Ingrid van Lint Sint-Joriscollege Eindhoven

  Deelnemer omgaan met grensoverschrijdend gedrag

 • “De training NTM heeft mij rust gebracht. Het lukt nu eigenlijk kinderlijk eenvoudig om mijn mailbox iedere dag leeg te maken en mijn werk te verdelen. Ivo traint op een prettige, toegankelijke manier. Ik voelde me direct op mijn gemak. Zijn uitleg en opdrachten tijdens de training zijn helder en goed uitvoerbaar.”


  Marianna Hultink

  Deelnemer training NTM

Menu sluiten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×