Referenties

 • “Duidelijke training met direct toepasbare tools voor in de praktijk, met oog voor de persoon en in een informele sfeer. De locatie en training gaf mij een welkom en vertrouwd gevoel, alsof ik Ivo al jaren kende.”

  Arnoud Hoemakers

  deelnemer training Praktisch Leidinggeven

 • “Erg leerzaam om 3 ochtenden aan de hand van Ivo het verkoopproces door te nemen. We hebben de theorie ook daadwerkelijk toegepast op onze werksituatie. Door de trainingen ben ik van bepaalde acties in het verkoopproces bewuster geworden.“

  Dennis Agterbos

  deelnemer training Focus op Sales

 • “In een interactieve sessie met onze binnendienst nam Ivo ons mee in de veranderende wereld om ons heen. De sessie gaf ons veel inspiratie om als team naar onze huidige manier van werken te kijken en hiermee kunnen we de eerste stappen zetten richting proactief denken & werken.”

  Maurits Bloem

  Heuver tyres

 • “Tijdens de workshop ‘Plan op 1 A4’ heeft Ivo laten zien dat het een praktische methode is om je aan het denken te zetten en je plannen tastbaar en toepasbaar te maken. Ivo is hierin een enthousiasmerende workshopleider in geweest.”

  Ellen Engbers

  Enschede Promotie

 • “Een week na de training New Time Management begint alles vorm te krijgen op de werkvloer. We zijn erg blij met het resultaat. De mail ziet er een stuk rustiger uit, de agenda een stuk voller, maar daardoor ons hoofd bijna leeg”

  Marjolein Smit-Kroese & Annemieke ter Stal-Boeve

  Apotheek Stoop

 • “Leerzaam, doelgericht en tools die meteen toepasbaar zijn in de praktijk. Een toplocatie, topsfeer en toptrainer.”
  Antonio Gonzalez Perez, Sun & Wind Energy, deelnemer training Praktisch Leidinggeven

  Antonio Gonzalez Perez

  Sun&Wind

 • “Ivo gaf mij tijdens de training Praktisch Leidinggeven op een heldere manier inzicht hoe ik mijn leidinggevende skills kan verdiepen en aanscherpen. Veel aangereikte theorie pas ik nu daadwerkelijk toe. En het werkt! De informele setting en het 1-op-1 contact ervaarde ik als erg prettig, evenals het blokje-om tussen de middag.”

  Maaike Platvoet

  Hoofdredacteur Universiteit Twente

Menu sluiten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×