Referenties

 • Willeke creëert een open leeromgeving. Iedereen krijgt de ruimte om vragen te stellen. Willeke gebruikt de input van de groep om de training persoonlijk te maken, zonder dat het té confronterend wordt. Iedereen wordt in zijn of haar kracht gezet.

  Gerdien

  Directeur, IVIO-Opleidingen

 • Ik heb de training time management als zeer nuttig ervaren. Je wist mij te inspireren het digitaal werken met outlook écht anders aan te pakken. De focus om vanuit je doelen te werken in combinatie met de inrichting van outlook is erg sterk aan de training. Je gaf me de ruimte om na te denken en door de juiste vragen te stellen, het juiste in mij naar boven te halen.
  Verder vind ik je een goede docent die op een leuke manier kan uitleggen en veel praktische voorbeelden geeft. Kortom, deze training door jou gegeven kan ik iedereen die veel mails krijgt en druk is op het werk van harte aanbevelen.

  André

  Teamhoofd, Medisch Spectrum Twente

 • De training leeft goed bij iedereen. Daarbij vond ik dat jij als trainer de stof goed overbracht op een leuke manier. Je bent flexibel in je programma en past het zo nodig aan. Ook wist je een goede setting te creëren voor een ieder. We hebben een mooie basis gelegd om met zijn allen op verder te bouwen.

  Ilona

  Algemeen manager, IVIO@School

 • Zeer waardevolle en interessante training. Mooi om te zien hoe jij aansluit bij de groep die voor je zit. De intake gesprekken waren zeer nuttig. Met het team hebben we een mooie eerste stap gemaakt in het formuleren en gaan uitdragen van onze waardes. Ik kijk er naar uit om samen de volgende uitdagingen aan te pakken en de ontwikkelingen te zien en het profijt in praktijk te ervaren.

  Bram

  Teammanager, Alfa Laval

 • Ik heb Willeke leren kennen als een nuchtere, warme en pragmatische coach. Ze weet op eerlijke en prettige wijze je belemmeringen bloot te leggen. Doelen worden behaald en ze zet je echt weer in je kracht!

  Emma

  Gedragswetenschapper, Scoor Jeugdhulp

 • Super interessante training. Dank daarvoor. Het was een goede manier om de focus weer scherp te krijgen en na te denken over de manier waarop ik mijn tijd besteed en ik kan inrichten.

  Caroline, Ledenservice ZuidZorg

  Medewerker marketing en communicatie

 • Je workshop vond ik persoonlijk en nuttig. Ik heb enkele zaken ook echt al effectief doorgevoerd, nogmaals dank daarvoor!

  Jeroen

  Senior Consultant, Peutz

 • Tijdens de training word je met de neus op de feiten gedrukt. De term “wie zich vergeet voor te bereiden, bereidt zich voor om vergeten te worden” pakt bij mij goed aan. Niet alleen omdat ik merk dat een betere voorbereiding vaak leidt tot een beter adviesgesprek, maar ook omdat een betere voorbereiding ervoor zorgt dat je díe vragen stelt die kunnen leiden tot vervolgwerk.

  Jan

  Adviseur, DLV Advies

 • De training Presenteren is een aanrader voor iedereen die regelmatig presenteert. Door het trainen in kleine groepjes, met directe feedback van collega’s en jou als expert leer je heel snel zaken aan en af inzake effectief presenteren. Die tips en trucs die je geeft zijn heel praktisch. Erg fijn dat je de training had afgestemd op onze branche.

  Sytze

  Projectaccountmanager, DLV Advies

 • Willeke heeft snel aansluiting bij het team. Mensen voelen zich snel op hun gemak, waardoor er een open sfeer ontstaat. Ze is enthousiast en kan dat goed inzetten tijdens de training. Ook weet ze uitdagingen op een creatieve manier op te lossen.

  Benno

  Eigenaar, Smart-Witgoed

Menu sluiten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×