IK BEN WENDY

Ontwikkelspecialist, trainer en coach

Verbindend, positief, geduldig, geïnteresseerd en oplossingsgericht

Mijn trainingen

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan. Schrijf je nu in voor mijn trainingen.

Mijn events

Duizenden drukbezette mensen gingen je voor: Jouw werkdag ook slimmer én leuker.

Als je snel wilt gaan, ga alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen!

Hoe ik jou helpen kan

In trainingen leg ik de nadruk op het individu. Wanneer je je persoonlijk begrepen voelt ontstaat ruimte om dingen anders te proberen of open te staan voor andere perspectieven.

Mijn passies

Psychologie: waarom doen mensen wat ze doen? Hoe werkt het brein? Hoe ontstaat een (bedrijfs)cultuur?  En hoe help je mensen in beweging te komen of andere keuzes te maken?

Mijn expertises

Gedragsverandering, stressreductie, sociale processen, sterk communiceren vanuit je eigen persoonlijkheidsstijl.

Mijn achtergrond

In mijn studie als psychologe ben ik gespecialiseerd in de (on)bewuste beïnvloeding van (groepen) mensen. Daarna heb ik diverse werkzaamheden gedaan zoals gedragsdeskundige (Provincie Gelderland en Overijssel), consultant (bij een verkeerseducatiebureau), enkele innovatieve projecten (o.a. in een bouwbedrijf) en Human Resource Management. Rode draad was altijd het gedrag van mensen.

 FocusXL

Leuke én slimme werkdagen

De plek voor mensen en bedrijven met ambities! In onze overtuiging is er vaak meer potentieel dan er daadwerkelijk benut wordt binnen organisaties.

Om het potentieel optimaal te benutten en mensen te stimuleren om zich continu te ontwikkelen, is een juiste focus onmiskenbaar. Daar helpen wij je mee.

Leer slimmer (samen) werken

Word een ster ik effectief communiceren

Start met écht effectief leidinggeven

Klantgericht en effectief verkopen

Op de hoogte blijven?

Laat je gegevens achter je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. We beloven dat dit binnen 24 uur is maar…stiekem doen we dat waarschijnlijk toch wel eerder.

Trotse verhalen

“Wendy heeft ons op een interactieve en enthousiaste manier tips en trucs meegegeven om ons niet meer te laten afleiden door ad hoc zaken.  Door structuur aan te brengen binnen Outlook en te zorgen voor een lege mailbox, dus rust in ons hoofd en focus op ons werk”. Christina Grasdijk – Mateboer Groep B.V.

“Dankzij de training New Time Management heb ik een helder doel, inzicht en structuur gekregen. Daarnaast rust in mijn hoofd, doordat je kan vertrouwen én bouwen op het systeem. Wendy biedt een luisterend oor en haar enthousiasme en energie motiveert je om aan de slag te gaan. Dankzij de APK+ twee jaar na de training ben ik weer helemaal bij!”

Wouter – projectmanager

Door deze training werd ik erg enthousiast dat ik het de volgende dag direct al in de praktijk ben gaan gebruiken. De training was goed op mijn situatie aangepast. Zeer enthousiaste en bekwame trainster. Heel veel geleerd alleen nu zorgen dat ik het geleerde blijf toepassen”.

Mijn open trainingen en events

[add_eventon_list number_of_months="5" hide_empty_months="yes" add_eventon event_organizer="100"]

Wij staan voor je klaar