Geeft FocusXL ook een training leidinggeven?

 

 

Wellicht herken je de uitdagingen waar veel deelnemers voor staan in de training leidinggeven: Hoe krijg ik alle neuzen dezelfde kant op? Hoe zorgen we voor een groepsdynamiek waarin begrip voor elkaar leidt tot het benutten en creëren van kansen? Wat hebben we bereikt en waar willen we naar toe? Waar liggen onze kansen en bedreigingen? Op welke fronten kan ik nog quickwins genereren met mijn mensen? Met deze en vele andere vragen gaan we aan de slag in de training leidinggeven.

 

Doel training leidinggeven

Na het volgen van de praktische en resultaatgerichte cursus leidinggeven ben je nog beter in staat om effectief leiding te geven aan een team.

 

Aanpak training leidinggeven

Veel relaties ervaren het succes van een FocusXL training in de aanpak en ondersteuning. Deze training sluit altijd aan op jouw praktijk, ervaring en niveau. Zo stemmen we van te voren de leerdoelen en onderwerpen van de training leidinggeven graag in overleg af.

Wil je meer uit jezelf en je organisatie halen? Unplug your potential en neem contact met ons op voor een training,

 

 

Onze passie en expertise is om jouw werk slimmer en leuker te maken.

FocusXL - New Time Management+

Traditioneel time management is gedateerd en het werkt niet meer zo goed in deze tijd. We leven in het zogenaamde informatietijdperk. Nog nooit kreeg je zoveel informatieprikkels binnen op een dag. Het aantal verstoringen en onderbrekingen groeit en je eigen planning lijdt onder deze ‘waan van de dag’.

Herkenbaar? Wil jij meer grip, overzicht en controle in je werk? Wil jij meer rust in je hoofd? Proactief blijven werken aan de juiste zaken? Doelen halen en met een voldaan gevoel naar huis? Het kan echt!

Communicatietrainingen, tijdswinst

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan

Groei als professional

  • Leer van ervaren specialisten
  • Sterke verankering en minder stress
  • 100% tevredenheid garantie. Gegarandeerd succes
  • Bereik meer door je potentieel optimaal te gebruiken
  • Meer plezier en rust in je hoofd

Wij staan voor je klaar