Cursus management

FocusXL heeft zes managementtrainingen, maar in overleg kan een cursus management worden aangepast of uitgebreid. Op dit moment hebben we cursussen management op het gebied van:

De opzet van een cursus management van FocusXL

Een cursus management van FocusXL is vooral resultaatgericht en gespitst op de praktijk. Van tevoren overleggen we met je over leerdoelen en onderwerpen. Zo sluit de training naadloos aan op de dagelijkse zaken van de werkvloer, zoals die in jouw organisatie gelden. Deze praktische aanpak, alsmede de effectieve ondersteuning door de trainers van FocusXL, zorgen ervoor dat meer dan negen van de tien deelnemers ruim tevreden zijn over de cursus management die ze hebben gevolgd. De ondersteuning bestaat uit een online leeromgeving, slimme apps die het leren makkelijker en leuker maken, alsmede e-coaching. FocusXL maakt gebruik van het nieuwste lesmateriaal met de jongste inzichten, zodat de lesstof altijd up-to-date en uitdagend is.

Wat zeggen de deelnemers over onze cursussen management?

De reacties van de deelnemers zijn positief tot zeer positief. Dit kunt je nagaan op Springest, de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen van Nederland. De cursisten waarderen de trainingen van FocusNL in de Springest-lijst met een gemiddelde van 9,4 op een schaal van 1 tot 10. Dit betekent dat u voor een cursus management aan het juiste adres bent bij FocusXL!

Neem snel contact op en laat je geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden voor een cursus management bij FocusXL.