Geeft FocusXL ook een training management?

 

 

FocusXL heeft een breed aanbod management trainingen. Deze trainingen kenmerken zich door de praktische toepasbaarheid. Zo sluit een management training van FocusXL direct aan op de praktijk. 

 

Welke management trainingen kan je volgen?

Je kunt bij ons de volgende management trainingen volgen:

 

Wat kenmerkt de management trainingen van FocusXL?

Het belangrijkste kenmerk van onze trainingen is de praktische toepasbaarheid; een management training van FocusXL sluit direct aan op de praktijk. We passen de inhoud van de management training aan op jouw ervaring, niveau en wensen. En wat betreft die wensen: we hanteren het principe Learning by Choice. Daarmee kies je zelf de beste manier om te leren!

 

Hoe ziet een management training er verder uit?

We maken gebruik van het nieuwste lesmateriaal, dat je zal uitdagen en prikkelen. Een heel scala ondersteunende mogelijkheden vergemakkelijkt jouw weg naar het resultaat. FocusXL heeft onder andere een online leeromgeving, gecombineerd met slimme apps en e-coaching.

 

Wat behandelen we in de management trainingen?

We benaderen onze onderwerpen met een zekere dosis Twentse nuchterheid en gezond verstand. Vragen die we behandelen zijn onder meer: hoe geef je leiding, welke rollen vervul je? Met welke vier stappen zet je, je team in beweging? Wanneer stuur je bij, wanneer coach of delegeer je? Wanneer geef je complimenten? Op welke manier overleg je krachtig en kort? Hoe ga je om met weerstand en lastige situaties (bij beoordelings- en functioneringsgesprekken voeren).

Verspil niet langer je tijd, versterk je managementvaardigheden. Volg een management training bij FocusXL. Neem contact op voor meer informatie!

 

 

Onze passie en expertise is om jouw werk slimmer en leuker te maken. 

FocusXL - New Time Management+

Traditioneel time management is gedateerd en het werkt niet meer zo goed in deze tijd. We leven in het zogenaamde informatietijdperk. Nog nooit kreeg je zoveel informatieprikkels binnen op een dag. Het aantal verstoringen en onderbrekingen groeit en je eigen planning lijdt onder deze ‘waan van de dag’.

Herkenbaar? Wil jij meer grip, overzicht en controle in je werk? Wil jij meer rust in je hoofd? Proactief blijven werken aan de juiste zaken? Doelen halen en met een voldaan gevoel naar huis? Het kan echt!

Communicatietrainingen, tijdswinst

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan

Groei als professional

  • Leer van ervaren specialisten
  • Sterke verankering en minder stress
  • 100% tevredenheid garantie. Gegarandeerd succes
  • Bereik meer door je potentieel optimaal te gebruiken
  • Meer plezier en rust in je hoofd

Wij staan voor je klaar