Kan ik een opleiding leidinggeven volgen bij FocusXL?

 

 

Deze praktische- en doelgerichte opleiding leidinggeven stelt je in staat om beter een team aan te sturen en er leiding aan te geven. We willen van tevoren de leerdoelen en onderwerpen met jou afstemmen, om er zeker van te zijn dat de opleiding leidinggeven al die punten verbeterd, die jij nodig hebt. Overigens heeft FocusXL een flink aantal opleidingen leidinggeven in het aanbod.

 

Opbouw van de opleiding leidinggeven

Hoe is onze opleiding leidinggeven opgebouwd? Zeer uiteenlopende onderwerpen komen aan bod in onze opleiding leidinggeven: welke rol vervul je als leidinggevende, hoe enthousiasmeer je, je team, hoe krijg je, je team in beweging en hoe kun je delegeren. We kunnen aandacht besteden aan coaching op de werkvloer, aan het leiden van een werkbespreking. Ook gaan we het hebben over communicatiestijlen in de opleiding leidinggeven: welke komt goed aan bij de medewerkers en waarom doet die andere communicatiestijl het nooit goed? Hoe is je eigen functioneren, waar kun je, jezelf verbeteren? Er zijn genoeg onderwerpen in de opleiding leidinggeven, waar we aandacht aan kunnen besteden.

 

Waarom een opleiding leidinggeven van FocusXL?

Onze deelnemers ervaren het succes van een FocusXL opleiding leidinggeven in de doelgerichte aanpak en de effectieve ondersteuning. Onze opleiding leidinggeven sluit aan op jouw scholing, niveau en ervaring. We gebruiken een scala aan ondersteunende mogelijkheden, waarmee we samenwerken aan de opleiding leidinggeven. FocusXL maakt bijvoorbeeld gebruik van een online leeromgeving, lesmateriaal met de nieuwste inzichten, e-coaching en slimme apps. Daarmee wordt de opleiding leidinggeven effectiever, leuker en makkelijker.

Meer informatie? Vraag de trainers van ons team naar de opleiding leidinggeven. Als je al overtuigd bent, neem dan contact op voor een offerte.

 

 

Onze passie en expertise is om jouw werk slimmer en leuker te maken. 

FocusXL - New Time Management+

Traditioneel time management is gedateerd en het werkt niet meer zo goed in deze tijd. We leven in het zogenaamde informatietijdperk. Nog nooit kreeg je zoveel informatieprikkels binnen op een dag. Het aantal verstoringen en onderbrekingen groeit en je eigen planning lijdt onder deze ‘waan van de dag’.

Herkenbaar? Wil jij meer grip, overzicht en controle in je werk? Wil jij meer rust in je hoofd? Proactief blijven werken aan de juiste zaken? Doelen halen en met een voldaan gevoel naar huis? Het kan echt!

New Time Management

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan

Groei als professional

  • Leer van ervaren specialisten
  • Sterke verankering en minder stress
  • 100% tevredenheid garantie. Gegarandeerd succes
  • Bereik meer door je potentieel optimaal te gebruiken
  • Meer plezier en rust in je hoofd

Wij staan voor je klaar