Wat leer ik tijdens een training time management?

 

 

Jij, ik en de rest van Nederland, we leven in het zogenaamde informatietijdperk. Prikkels lijken overal vandaag te komen en informatie wordt razendsnel gedeeld. Niet gek dus, dat een timemanagement training in populariteit toeneemt. Maar, wat leer je in een timemanagement training ? Wat is het doel van een timemanagement training?

 

Wat kan ik bereiken met een Timemanagement training?

Tijd managen, zodat je meer en meer gedaan krijgt. Dat klinkt logisch, maar wanneer ben je in staat om je tijd goed te managen Nooit! Timemanagement bestaat niet. Tijd kan niet langzamer of sneller gaan of worden opgeslagen voor later. Zelfs de best betaalde voetbalspeler kan geen extra minuten kopen voor een laatste aanval.

 

Wat brengt een timemanagement training jou dan wel?

Maximale productiviteit! Vergelijk het met een voetbalteam. Een winnend elftal onderscheidt zich van de verliezer door de manier waarop het de beschikbare tijd gebruikt. Snel zijn of veel energie geven is niet genoeg. Het gaat erom waarin je snel bent, waar je energie in steekt en hoe je dit doet.

Voor een timemanamagement training is het van belang jezelf regelmatig te vragen; is wat ik doe belangrijk in het kader van mijn functie? Is dit écht mijn tijd en aandacht waard? En, moet het nu gebeuren?

Met deze en vele andere vragen gaan we in de timemanagement training aan de slag. Na afloop van de timemanagement training weet jij nog beter hoe je prioriteiten stelt en proactief kunt blijven werken aan de juiste zaken. Resultaten halen, dat geeft een voldaan gevoel!

We werken graag mee aan jouw succes middels een timemanagement training. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over een timemanagement training? Neem contact met ons op of kijk op onze website naar de mogelijkheden voor een timemanagement training.

 

 

Onze passie en expertise is om jouw werk slimmer en leuker te maken. 

FocusXL - New Time Management+

Traditioneel time management is gedateerd en het werkt niet meer zo goed in deze tijd. We leven in het zogenaamde informatietijdperk. Nog nooit kreeg je zoveel informatieprikkels binnen op een dag. Het aantal verstoringen en onderbrekingen groeit en je eigen planning lijdt onder deze ‘waan van de dag’.

Herkenbaar? Wil jij meer grip, overzicht en controle in je werk? Wil jij meer rust in je hoofd? Proactief blijven werken aan de juiste zaken? Doelen halen en met een voldaan gevoel naar huis? Het kan echt!

Communicatietrainingen, tijdswinst

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan

Groei als professional

  • Leer van ervaren specialisten
  • Sterke verankering en minder stress
  • 100% tevredenheid garantie. Gegarandeerd succes
  • Bereik meer door je potentieel optimaal te gebruiken
  • Meer plezier en rust in je hoofd

Wij staan voor je klaar