We zitten alweer 2 weken in het nieuwe jaar. Januari is de maand van de goede voornemens. Tijd voor een frisse start! Misschien heb je besloten om het he-le-maal anders te gaan doen. Meer plannen, meer overzicht creëren, meer sporten, gezonder eten. Yes I can toch?

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de mensen met goede voornemens die op 1 januari vol goede moed zijn begonnen aan een nieuw en gezonder leven, aan het einde van de maand weer terugvallen in het oude patroon. Waar het op neer komt is dat je faalt in je goede voornemens en hierdoor kun je enorm van jezelf balen. Daarom staat januari bekend als de meest deprimerende maand van het jaar. Maar niet deze januari!

Met onderstaande tip kom jij de maand met een grote lach door ????

Waarom falen we vaak met onze goede voornemens? Dit heeft niet te maken met doorzettingsvermogen, maar met het stellen van een doel. Zorg dat je doel uitdagend is, maar het moet wel haalbaar zijn.  Beschrijf de acties die je moet ondernemen om je doel te behalen. Doordat je het doel opdeelt, werk je gerichter naar je einddoel en weet je welke stappen je moet ondernemen om je doel uiteindelijk te halen.

Vind je het lastig om doelen op te stellen? Bij onze New Time Management training leren we je hoe je doelen kan opstellen en gaan we hier samen met jou mee aan de slag.

Op een mooi 2018!

Lieselotte Wolfs trainer & coach FocusXL