FOCUSXL

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan!

Ik wil slimmer én leuker (samen) werken

Open trainingen

Klik op onderstaande link en ontdek onze geplande trainingen. Onze deelnemers hebben vaak verschillende achtergronden, maar altijd hetzelfde doel: leuker én slimmer (samen) werken.

In-company training

Neem via onderstaande link contact met ons op voor een maatwerk training. Individueel of met collega’s. Eéndaags of meerdaags. Online en op locatie. We denken graag met je mee.

UPGRADE JOUW WERKORGANISATIE

 

Je hebt veel te doen en je hebt weinig tijd. Eigenlijk heb je soms meer te doen dan in een werkdag past. Daarbij is je werk slim organiseren en effectief (samen) werken soms best een uitdaging. Gelukkig is er goed nieuws! We helpen je graag. Hoe we dat doen is nooit hetzelfde.

 

Waar wil jij graag in groeien?
Hoe houd je 100% overzicht?
Hoe kun je optimaal (hybride) samenwerken?

 

Ons product is onze aanpak: “Wat is er straks na de training precies in positieve zin veranderd?” Werk samen met onze ontwikkelspecialisten naar een passende invulling. Je bent welkom!

Geen training is daarom hetzelfde. Toch herken je een FocusXL training aan 4 succesfactoren.

Praktische aanpak!

Theorie is belangrijk, maar hoe jij dit toepast in je werk, is de sleutel tot succes. Daarom verdiepen we ons in jouw praktijk en oefenen we het gewenste gedrag in de training. Een effectieve training is voor een groot deel DOEN. Je krijgt immers toch ook geen sixpack door in de sportschool naar de trainer te kijken?

Fun!

Vraag een willekeurige klant naar z’n ervaring met ons en je hoort iets over fun en enthousiasme! Samen aan de slag met een lach als het kan en serieus als het moet noemen we dat.

Maatwerk!

Een uitgebreide analyse is altijd onderdeel van onze aanpak. Zo is elk ontwikkeltraject afgestemd op jouw praktijk, doelen, ervaring en niveau. Dan kunnen we écht een verschil maken. Zo haal jij er het meeste uit en eerlijk… het is voor ons ook veel leuker

We zijn er voor je!

We zetten alles op alles om jouw talent verder te ontwikkelen. Dat stopt niet op de laatste trainingsdag. Je kunt op ons rekenen voor, tijdens en na jouw ontwikkeltraject. 

Trotse verhalen

“Waar ik tijdens de training nog met tranen in mijn ogen achter mijn beeldscherm zat, is de lucht nu geklaard en voel ik me echt mega relaxed! Ik heb het gevoel dat ik veel minder URGENTE zaken te doen heb, terwijl ik het nog wel even druk heb hoor, maar het voelt allemaal niet zo prangend”.

“We ‘Teamsen’ wat af! Eerlijk gezegd deden we maar wat. Ieder een beetje op eigen wijze en geregeld had iemand weer een handigheidje gevonden die vervolgens werd toegepast. Door sommigen… dus werkwijzen liepen steeds verder uit elkaar. Tot FocusXL ons bij de hand nam! Samen pelden we Teams af, maakten we afspraken en vooral een juiste structuur. En opeens hadden we een werkend system en waren we ondanks de afstand toch weer dichtbij!”  

Door deze training werd ik erg enthousiast dat ik het de volgende dag direct al in de praktijk ben gaan gebruiken. De training was goed op mijn situatie aangepast. Zeer enthousiaste en bekwame trainster. Heel veel geleerd alleen nu zorgen dat ik het geleerde blijf toepassen”.

 

Twijfel je nog?

Lastig hé, weten wat je wil en wie je daarbij kan helpen. Je wilt er straks niet achterkomen dat je in een ontwikkeltraject zit die niet aansluit bij jouw wensen. Anderzijds: laat je twijfels je ontwikkeling niet blokkeren!

Sfeer proeven en ons in actie zien? Schrijf je in voor een gratis event! Jouw wensen in beeld? Neem contact op voor een vrijblijvende behoeftescan.

 

Ieder jaar meer dan 10.000 deelnemers

Altijd een ontwikkelspecialist in jouw buurt

100% tevredenheidsgarantie

Blijvend effect

Ik wil meer weten

Klik op onderstaande link en vul je gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. We beloven dat we dit uiterlijk binnen 24 uur doen, maar... Stiekem hoor je waarschijnlijk eerder van ons.