IK BEN BART

Ontwikkelspecialist, trainer en coach

Ondernemend, oprecht, pragmatisch, enthousiast en vastberaden

Mijn trainingen

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan. Schrijf je nu in voor mijn trainingen.

Mijn events

Duizenden drukbezette mensen gingen je voor: Jouw werkdag ook slimmer én leuker.

Elke dag een kleine stap met het grote doel voor ogen. Just do it!

Ik sta als ontwikkelspecialist in contact met directie/HR van diverse organisaties om te sparren over soft skills trainingen – persoonlijke ontwikkeling uitdagingen van de medewerkers. Ik fungeer hierin vaak als contactpersoon en zet collega trainers van FocusXL in op hun specialisme of ervaring met de sector.

Hoe ik jou helpen kan

Éen stap! Het is onbegonnen werk om jezelf te dwingen van vandaag op morgen tot totale verandering na een training, seminar, lezen van een boek. Ik geef altijd aan om één onderdeel uit de training te pakken die je morgen gaat toepassen in je werk. Laat morgen anders zijn dan vandaag.

Mijn passies

Ondernemen! Ontwikkelen van personeel, organisatie en ondernemer. Ik spar graag met ondernemer of organisatie om doelen te bereiken. Persoonlijke ontwikkeling heeft mij altijd aangetrokken en dat is inmiddels de kern van mijn werk.

Mijn expertises

In mijn eerste jaar als ondernemer gespecialiseerd in NLP hierin mijn basisopleiding en master behaald. NLP zie is een zeer krachtige methodiek voor persoonlijke ontwikkeling. Ik ben een goede sparringpartner voor directie/MT/HR om mee te denken en te adviseren over (persoonlijke) ontwikkeling.

Mijn achtergrond

11 jaar ervaring in de financieel/zakelijke dienstverlening met diverse functies van adviseur tot trainer en coach van directeuren en personeel in heel NL.

 FocusXL

Leuke én slimme werkdagen

De plek voor mensen en bedrijven met ambities! In onze overtuiging is er vaak meer potentieel dan er daadwerkelijk benut wordt binnen organisaties.

Om het potentieel optimaal te benutten en mensen te stimuleren om zich continu te ontwikkelen, is een juiste focus onmiskenbaar. Daar helpen wij je mee.

Leer slimmer (samen) werken

Word een ster ik effectief communiceren

Start met écht effectief leidinggeven

Klantgericht en effectief verkopen

Op de hoogte blijven?

Laat je gegevens achter je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. We beloven dat dit binnen 24 uur is maar…stiekem doen we dat waarschijnlijk toch wel eerder.

Trotse verhalen

“Ik heb de training als zeer enerverend gevonden. De interactie tussen jouw en de groep vond ik zeer plezierig. Een training waar ik echt wat aan heb gehad.” – Cor Postmus, leidinggevende

“De DISC-analyses en gespreksoefeningen die we hebben gedaan hebben me heel erg geholpen om als kersverse projectleider mijn collega’s op de goeie manier om hulp te vragen en hen de spullen aan te leveren op de manier die zij nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen.”

“Je doet ons écht goed. Ga zo door’.

Mijn open trainingen en events

[add_eventon_list number_of_months="5" hide_empty_months="yes" add_eventon event_organizer="93"]

Wij staan voor je klaar