IK BEN EDWARD

Ontwikkelspecialist, trainer en coach

Betrokken, passievol en resultaatgericht

Mijn trainingen

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan. Schrijf je nu in voor mijn trainingen.

Mijn events

Duizenden drukbezette mensen gingen je voor: Jouw werkdag ook slimmer én leuker.

Haal het beste uit jezelf… (en je team)!

Ik word er blij van als ik zie dat mensen inzichten opdoen die ze kunnen omzetten in handelen. Het vergroten van kennis, vaardigheden en daarnaar  handelen leiden ertoe dat je jezelf kent, je medemens begrijpt en je plaats in kan nemen in het grotere geheel.

Hoe ik jou helpen kan

In mijn trainingen leg ik de nadruk op verankering. Het vergroten van kennis en vaardigheden is een instrument om te komen tot verandering in gedrag. Het verankeren van die verandering is essentieel om die verandering blijvend te laten zijn.

Mijn passies

Zo lang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in wat mensen drijft om te doen wat ze doen. Geschiedenis, esoterie, religie en filosofie zijn wegen die ik heb bewandeld om die drijfveren te ontdekken. Ze hebben me geholpen me te verhouden tot mezelf, mijn medemens en mijn plek in het grote geheel.

Mijn expertises
  • Management
  • Projectmanagement
  • Arbeidsmobiliteit
  • Teamcoaching
Mijn achtergrond

In loondienst heb ik tien jaar voor uitzendorganisaties gewerkt als bemiddelaar en manager, als consultant  tien jaar software geïmplementeerd bij uitzend- en detacheringsorganisaties en. vijf jaar in de zorg gewerkt als operationeel – en datamanager.

Als zelfstandige heb ik een arbeidsbemiddelingsbureau helpen opzetten en sinds 2020 ben ik actief als ontwikkelspecialist onder vlag en vleugels van FocusXL

 FocusXL

Leuke én slimme werkdagen

De plek voor mensen en bedrijven met ambities! In onze overtuiging is er vaak meer potentieel dan er daadwerkelijk benut wordt binnen organisaties.

Om het potentieel optimaal te benutten en mensen te stimuleren om zich continu te ontwikkelen, is een juiste focus onmiskenbaar. Daar helpen wij je mee.

Leer slimmer (samen) werken

Word een ster ik effectief communiceren

Start met écht effectief leidinggeven

Klantgericht en effectief verkopen

Op de hoogte blijven?

Laat je gegevens achter je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. We beloven dat dit binnen 24 uur is maar…stiekem doen we dat waarschijnlijk toch wel eerder.

Trotse verhalen

Edward biedt als trainer een veilige omgeving waarin ik mijn persoonlijke ontwikkeling kan exploreren. Voor de aanvang van de training heeft hij de structuur ervan duidelijk uitgelegd. Edward zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Hij geeft op de juiste momenten een positieve stimulans, waardoor ik betrokken bleef.” – Judith Groot, jeugdverpleegkundige en voorzitter OR, GGD Drenthe

Samen met Edward hebben we een nieuw project opgezet bij één van onze Timing klanten, namelijk het ‘buddy’ systeem. Edward is een bevlogen en enthousiaste  trainer welke oprecht geïnteresseerd is in zowel het bedrijf het doel / de inhoud van de training. De training is volledig op maat gemaakt naar onze wensen en behoeften.  De cursisten vonden dat Edward gelijk sociaal en vertrouwd overkwam; Empathie en Inlevingsvermogen! Tevens heb ik waardevolle feedback van Edward ontvangen. Dit was onze eerste training samen, maar er gaan er zeker meer komen.” – Rianne Busscher, accountspecialist, Timing Uitzendteam

Ik heb van Edward heel praktische tips gekregen hoe mijn outlook beter in te stellen zodat ik meer grip houd op mijn contacten. En niet onbelangrijk: het is ook nog eens een prettige man.” – Hendrik Höften, Höften Strakschilders

Mijn open trainingen en events

[add_eventon_list number_of_months="5" hide_empty_months="yes" add_eventon event_organizer="95"]

Wij staan voor je klaar