IK BEN JOERI

Eigenaar en Chief groei

Energiek, doortastend en creatief

Mijn trainingen

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan. Schrijf je nu in voor mijn trainingen.

Mijn events

Duizenden drukbezette mensen gingen je voor: Jouw werkdag ook slimmer én leuker.

Mensen vragen vaak wat ik doe. Veel leuker is om te vertellen waarom we iets doen!

We hebben allemaal meer potentieel dan we uit onszelf halen. Hoe je het potentieel nog meer kunt benutten is mijn fascinatie en basis geweest voor de oprichting van FocusXL. Want uiteindelijk willen we allemaal plezier beleven en een productieve dag ervaren.

Hoe ik jou helpen kan

In de basis ben ik grenzeloos geinteresseerd in praktische tools en de wetenschap op het gebied van communicatie, management, sales en effectiviteit. Deze gezonde obsessie heeft gemaakt dat mensen mijn hulp vragen over hoe zichzelf, team of bedrijf mee te krijgen in groei. Je kunt niet overal goed in zijn en vandaar dat ik trots ben op mijn team en stel ik graag die collega aan je voor die je het beste zou kunnen ondersteunen. Mensen sparren graag met mij omdat ze vaak met opties terugkomen die ze van te voren niet zagen. Dat vind ik mooi.

Mijn passies

Wanneer ik zelf train tref je mij het meest tijdens leadershiptrails in de natuur. The highlands of Scotland of de wildernis in Zweden, zonder afleiding en in alle rust samen werken aan je persoonlijke ambities. En dat doe ik ook graag in mij vrije tijd. Het liefst zoek ik de natuur op, reis ik veel met de camper en kook ik het liefst buiten.

Mijn expertises

Mijn achtergrond

Die is juridisch, muzikaal en commercieel. Mooi combi of niet? Serieus, de afgelopen 15 jaar heb ik in bijna iedere branche een kijkje mogen nemen. En letterlijk meer dan 10.000 mensen ontmoet tijdens trainingen, workshops, inspiratiesessies en coachtrajecten. Van de grote banken, tot gemeentes van Ameland en Valkenburg en alles wat er tussen zit, bedrijven in de foodsector als Aviko, Plus, Machinefabrieken, productiebedrijven, de agrarische sector en nog veel meer. Wat ik geleerd heb is, is dat de meeste mensen morgen net wat beter wil zijn dan vandaag. We hebben ambities en … gelukkig maar! Mijn kennis, ervaring en achtergrond zet ik graag voor jou en / of je bedrijf in.

 FocusXL

Leuke én slimme werkdagen

De plek voor mensen en bedrijven met ambities! In onze overtuiging is er vaak meer potentieel dan er daadwerkelijk benut wordt binnen organisaties.

Om het potentieel optimaal te benutten en mensen te stimuleren om zich continu te ontwikkelen, is een juiste focus onmiskenbaar. Daar helpen wij je mee.

Leer slimmer (samen) werken

Word een ster ik effectief communiceren

Start met écht effectief leidinggeven

Klantgericht en effectief verkopen

Op de hoogte blijven?

Laat je gegevens achter je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. We beloven dat dit binnen 24 uur is maar…stiekem doen we dat waarschijnlijk toch wel eerder.

Trotse verhalen

“Bewust zijn van wat op je afkomt binnen het bedrijf. Hoe ga je met vraagstukken om? Is het belangrijk? Is het urgent? Daarbij in het oog houden wat belangrijk is voor jezelf. De ‘Getting things done’ methode is een centraal thema bij het New Time Management. Een belangrijk deel van de cursus is ingericht om meer gemakt te leren krijgen van Outlook. De cursus geeft overigens geen antwoord op het reduceren het grote hoeveelheid werk.”

“De focus van Joeri om vanuit duidelijke werkdoelstellingen het werk efficient en vooral effectief te organiseren en uit te voeren (helder werk-, taakbeheer via mailsysteem, afspraken, takenlijst, etc.) geeft structuur, focus en ‘maakt de kop (deels) leeg’! De uitleg, begeleiding en het aanreiken van tips van Joeri is enthousiast, pakkend en duidelijk. En het werkt!”

“In de afgelopen 20 jaar Sales heb ik behoorlijk veel training mogen beleven. Echter nooit met die impact, welke de training van Joeri van www.FocusXL.nl op mij heeft gehad. Hij weet op een bijzondere, authentieke en enthousiaste manier de cursisten mee te nemen. Hij blijft dichtbij zichzelf, waardoor hij de ander een perfecte spiegel kan voorhouden. De juiste inzichten geeft hij op een scherpe, integere manier met de juiste intentie.

Mijn open trainingen en events

[add_eventon_list number_of_months="5" hide_empty_months="yes" add_eventon event_organizer="98"]

Wij staan voor je klaar