IK BEN MARTIN

Ontwikkelspecialist

Pragmatisch, veelzijdig en energiek

Mijn trainingen

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan. Schrijf je nu in voor mijn trainingen.

Mijn events

Duizenden drukbezette mensen gingen je voor: Jouw werkdag ook slimmer én leuker.

Blijf jezelf ontwikkelen

Iedereen wil winnen! In mijn beleving wil iedereen de volgende dag weer net iets beter worden in dát waar hij/zij goed in is… en graag doet. Als je wint is dat een meerwaarde voor je leven… en als je lekker leeft en lekker in je vel zit dan kun je meer geven. Als je meer geeft is dat óók weer winst – voor jezelf of voor een ander.

Hoe ik jou helpen kan

Mijn focus ligt bij organisaties en teams waar de werkdruk als hoog wordt ervaren. Je kunt hierbij denken aan onderwijsinstellingen en zorginstellingen maar ik zie op dit moment ook een groeiende hulpvraag bij commerciële bedrijven. De nadruk ligt met name op effectiviteit, (team)communicatie, feedback, sales, praktisch leidinggeven, meer verbinding in de samenwerking en – wat momenteel hoog op menig agenda staat – preventief ziekteverzuim.

Mijn passies

Naast het helpen van ontwikkelen van organisaties en individuen heb ik ook een actieve passie voor musiceren en heerlijke gerechten bereiden op de smoker. Als dit met een stuk entertainment kan dan sla ik dat niet af! cool

Mijn expertises

Optimaliseren werkorganisatie, Teamcoaching, Organisatiestructuren

Mijn achtergrond

anaf mijn 16e heb ik verschillende lagen van verschillende organisaties mogen besnuffelen. Mijn intrinsieke motivatie om mijzelf en anderen te (door)ontwikkelen tezamen met mijn drang naar onafhankelijkheid brengt mij waar ik nu ben. Binnen en samen met het team FocusXL maak ik ook weer geweldige ontwikkelingen door – ik ben hier dus nog lang niet klaar! laughing

 FocusXL

Leuke én slimme werkdagen

De plek voor mensen en bedrijven met ambities! In onze overtuiging is er vaak meer potentieel dan er daadwerkelijk benut wordt binnen organisaties.

Om het potentieel optimaal te benutten en mensen te stimuleren om zich continu te ontwikkelen, is een juiste focus onmiskenbaar. Daar helpen wij je mee.

Leer slimmer (samen) werken

Word een ster ik effectief communiceren

Start met écht effectief leidinggeven

Klantgericht en effectief verkopen

Ik wil meer weten

Klik op onderstaande link en vul je gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. We beloven dat we dit uiterlijk binnen 24 uur doen, maar... Stiekem hoor je waarschijnlijk eerder van ons.

Trotse verhalen

“Martin heeft op een inspirerende wijze de training New Timemanagement verzorgt. Een training die echt werkt! Het onmogelijke is waar geworden.”

Martin heeft bij ons de training ‘Effectief weken met outlook gegeven. Wat een fantastische training, zoveel handvatten en de energie! Enorm

Martin heeft met zijn training ‘Het effectieve werken’ bereikt, dat ik mijn werkzaamheden op een andere en betere manier kan uitvoeren.

Wij staan voor je klaar