IK BEN MARGARET

Ontwikkelspecialist, trainer en coach

Energiek, optimistisch en resultaatgericht

Mijn trainingen

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan. Schrijf je nu in voor mijn trainingen.

Mijn events

Duizenden drukbezette mensen gingen je voor: Jouw werkdag ook slimmer én leuker.

Stel nou dat het wél lukt.

Wil je iets veranderen? Begin waar de meeste invloed ligt: juist, bij jezelf. Ik help je daar graag bij.

Hoe ik jou helpen kan

Wat wil je ontwikkelen en waarom is dit resultaat belangrijk voor jou? Welke kennis en vaardigheden zijn er nodig en welke patronen staan het gewenste gedrag in de weg? Samen gaan we op onderzoek uit. Naast praktische tools waarmee je direct resultaat boekt, help ik te richten op wat er wél kan en het vertrouwen te krijgen om vooral te doen.

Mijn passies

Met mijn enthousiasme, inzichten, kennis en tools overbrengen die jou helpen het werk gemakkelijker en met meer plezier uit te voeren. Als jij kiest voor wat de meeste voldoening oplevert en je aan het einde van de dag nog energie overhebt voor die dingen die er écht toe doen, is mijn missie geslaagd.

Mijn expertises

Inzicht geven hoe je jouw energie en kwaliteiten slimmer en effectiever in kan zetten.

Mijn achtergrond

Ik heb een achtergrond in communicatie. Al ruim 15 jaar adviseer ik bedrijven én gemeenten hoe je het gedrag van medewerkers, potentiële klanten en inwoners kunt beïnvloeden. Sinds 2019 heb ik me gespecialiseerd in vitaliteit, stress- en energiemanagement. Het geeft mij heel veel voldoening om jou te begeleiden naar meer plezier, leiderschap en veerkracht op het werk én in je leven.  

 FocusXL

Leuke én slimme werkdagen

De plek voor mensen en bedrijven met ambities! In onze overtuiging is er vaak meer potentieel dan er daadwerkelijk benut wordt binnen organisaties.

Om het potentieel optimaal te benutten en mensen te stimuleren om zich continu te ontwikkelen, is een juiste focus onmiskenbaar. Daar helpen wij je mee.

Leer slimmer (samen) werken

Word een ster in effectief communiceren

Start met écht effectief leidinggeven

Klantgericht en effectief verkopen

Op de hoogte blijven?

Laat je gegevens achter je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. We beloven dat dit binnen 24 uur is maar…stiekem doen we dat waarschijnlijk toch wel eerder.

Trotse verhalen

“Dank voor de zeer geslaagde dag! Ik heb je ervaren als een vriendelijke en vakkundige professional die de begeleiding goed in de hand had. Je goede voorbereiding heeft daar zeker aan bijgedragen. Tot ziens in de toekomst en nogmaals dank voor de leuke en nuttige dag.” – The Compound Company

“Margaret geeft de training op een heldere, ontspannen en vooral motiverende manier. Ze heeft duidelijk plezier in haar vak.” – Gemeente Texel

“Margaret heeft een natuurlijk talent om te trainen. Ze weet feilloos in te spelen op de behoefte en bereikt snel het gewenste doel. De trainersstijl is pakkend, effectief, professioneel en mensgericht. Ik heb meer structuur en vooral rust gevonden, in mijn werk én mijn privéleven”. – Gemeente Lansingerland

Mijn open trainingen en events

[add_eventon_list number_of_months="5" hide_empty_months="yes" add_eventon event_organizer="80"]

Wij staan voor je klaar