FOCUSXL

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan!

Ik wil slimmer én leuker Communiceren

Open trainingen

Klik op onderstaande link en ontdek onze geplande trainingen. Onze deelnemers hebben vaak verschillende achtergronden, maar altijd hetzelfde doel: meer rendement en plezier uit gesprekken! 

In-company training

Neem via onderstaande link contact met ons op voor een maatwerk training. Individueel of met collega’s. Eéndaags of meerdaags. Online en op locatie. We denken graag met je mee.

Leer slimmer én leuker communiceren

 

Communiceren doen we de hele dag. Verbaal en non-verbaal, bewust en onbewust. Toch blijft effectief met elkaar communiceren best een uitdaging! Elk gesprek verloopt immers anders. Soortgelijk is ook geen training hetzelfde.

Waar wil jij graag in groeien?
Hoe communiceer je effectief?
Hoe ga je effectief om met verschillende communicatiestijlen?

 

Ons product is onze aanpak: “Wat is er straks na de training precies in positieve zin veranderd?” Werk samen met onze ontwikkelspecialisten naar een passende invulling. Je bent welkom!

Geen training is daarom hetzelfde. Toch herken je een FocusXL training aan 4 succesfactoren.

Praktische aanpak!

Theorie is belangrijk, maar hoe jij dit toepast in je werk, is de sleutel tot succes. Daarom verdiepen we ons in jouw praktijk en oefenen we het gewenste gedrag in de training. Een effectieve training is voor een groot deel DOEN. Je krijgt immers toch ook geen sixpack door in de sportschool naar de trainer te kijken?

Fun!

Vraag een willekeurige klant naar z’n ervaring met ons en je hoort iets over fun en enthousiasme! Samen aan de slag met een lach als het kan en serieus als het moet noemen we dat.

Maatwerk!

Een uitgebreide analyse is altijd onderdeel van onze aanpak. Zo is elk ontwikkeltraject afgestemd op jouw praktijk, doelen, ervaring en niveau. Dan kunnen we écht een verschil maken. Zo haal jij er het meeste uit en eerlijk… het is voor ons ook veel leuker.

We zijn er voor je!

We zetten alles op alles om jouw talent verder te ontwikkelen. Dat stopt niet op de laatste trainingsdag. Je kunt op ons rekenen voor, tijdens en na jouw ontwikkeltraject. 

Trotse verhalen

“Veel geleerd tijdens deze training. Een zinvolle cursus, duidelijk uiteengezet, overzichtelijk en veel ruimte voor eigen inbreng.Professioneel maar tegelijk gemoedelijk en informeel.
Ik ga hier zeker veel aan hebben!”

“Ik heb onlangs een communicatietraining mogen volgen die gegeven werd door FocusXL. De cursus was inhoudelijk goed opgebouwd, was interessant om te volgen. De kennis die de trainer heeft over de materie was groot en wist deze met enthousiasme over te brengen. Ik heb de cursus als zeer nuttig ervaren. Nu -2 weken later- merk ik dat ik het geleerde in de praktijk toe te passen (en dat het werkt.) Kortom, een aanrader. “

“Een paar weken voordat de training begon, werd er al geinformeerd wat ik eventueel kon verwachten van de training. Dit was erg fijn, aangezien ik geen beeld bij kon maken.

Met de training effectief communiceren, heb ik een hoop geleerd. Dit zowel zakelijk, als persoonlijk.

Op elk moment kon ik vragen stellen, wat ook goed en duidelijk uitgelegd werd door de trainer!”

Twijfel je nog?

Lastig hé, weten wat je wil en wie je daarbij kan helpen. Je wilt er straks niet achterkomen dat je in een ontwikkeltraject zit die niet aansluit bij jouw wensen. Anderzijds: laat je twijfels je ontwikkeling niet blokkeren!

Sfeer proeven en ons in actie zien? Schrijf je in voor een gratis event! Jouw wensen in beeld? Neem contact op voor een vrijblijvende behoeftescan.

 

Ieder jaar meer dan 10.000 deelnemers

Altijd een ontwikkelspecialist in jouw buurt

100% tevredenheidsgarantie

Blijvend effect

Ik wil meer weten

Klik op onderstaande link en vul je gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. We beloven dat we dit uiterlijk binnen 24 uur doen, maar... Stiekem hoor je waarschijnlijk eerder van ons.