FOCUSXL

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan!

Ik wil slimmer én leuker Leidinggeven

Open trainingen

Klik op onderstaande link en ontdek onze geplande trainingen. Onze deelnemers hebben vaak verschillende achtergronden, maar altijd hetzelfde doel: groeien in de leiderschapsrol!

In-company training

Neem via onderstaande link contact met ons op voor een maatwerk training. Individueel of met collega’s. Eéndaags of meerdaags. Online en op locatie. We denken graag met je mee.

UPGRADE JOUW MANAGEMENT SKILLS

 

Een duidelijke visie en deze vol vertrouwen overbrengen, medewerkers motiveren én op de juiste manier aansturen, team- & afdelingsdoelstellingen bepalen én met de juiste strategie successen halen. Leidinggeven kent verschillende aspecten.

Waar wil jij graag in groeien?
Hoe ziet het team eruit waar je leiding aan geeft?
Wat is dan een slimme investering?

 

Ons product is onze aanpak: “Wat is er straks na de training precies in positieve zin veranderd?” Werk samen met onze ontwikkelspecialisten naar een passende invulling. Je bent welkom!

Geen training is daarom hetzelfde. Toch herken je een FocusXL training aan 4 succesfactoren. 

Praktische aanpak!

Theorie is belangrijk, maar hoe jij dit toepast in je werk, is de sleutel tot succes. Daarom verdiepen we ons in jouw praktijk en oefenen we het gewenste gedrag in de training. Een effectieve training is voor een groot deel DOEN. Je krijgt immers toch ook geen sixpack door in de sportschool naar de trainer te kijken?

Fun!

Vraag een willekeurige klant naar z’n ervaring met ons en je hoort iets over fun en enthousiasme! Samen aan de slag met een lach als het kan en serieus als het moet noemen we dat.

Maatwerk!

Een uitgebreide analyse is altijd onderdeel van onze aanpak. Zo is elk ontwikkeltraject afgestemd op jouw praktijk, doelen, ervaring en niveau. Dan kunnen we écht een verschil maken. Zo haal jij er het meeste uit en eerlijk… het is voor ons ook veel leuker.

We zijn er voor je!

We zetten alles op alles om jouw talent verder te ontwikkelen. Dat stopt niet op de laatste trainingsdag. Je kunt op ons rekenen voor, tijdens en na jouw ontwikkeltraject. 

Trotse verhalen

“Ik heb de training als zeer enerverend gevonden. De interactie tussen de trainer en de groep vond ik zeer plezierig. Een training waar ik echt wat aan heb gehad.” 

“De DISC-analyses en gespreksoefeningen die we hebben gedaan hebben me heel erg geholpen om als kersverse projectleider mijn collega’s op de goeie manier om hulp te vragen en hen de spullen aan te leveren op de manier die zij nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen.”

“De trainer gaf mij tijdens de training Praktisch Leidinggeven op een heldere manier inzicht hoe ik mijn leidinggevende skills kan aanscherpen. Veel aangereikte theorie pas ik nu daadwerkelijk toe. En het werkt! De informele setting en het 1-op-1 contact ervaarde ik als erg prettig, evenals het blokje-om tussen de middag.” 

Twijfel je nog?

Lastig hé, weten wat je wil en wie je daarbij kan helpen. Je wilt er straks niet achterkomen dat je in een ontwikkeltraject zit die niet aansluit bij jouw wensen. Anderzijds: laat je twijfels je ontwikkeling niet blokkeren!

Sfeer proeven en ons in actie zien? Schrijf je in voor een gratis event! Jouw wensen in beeld? Neem contact op voor een vrijblijvende behoeftescan.

 

Ieder jaar meer dan 10.000 deelnemers

Altijd een ontwikkelspecialist in jouw buurt

100% tevredenheidsgarantie

Blijvend effect

Ik wil meer weten

Klik op onderstaande link en vul je gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. We beloven dat we dit uiterlijk binnen 24 uur doen, maar... Stiekem hoor je waarschijnlijk eerder van ons.