FOCUSXL

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan!

Ik wil slimmer én leuker Verkopen

Open trainingen

Klik op onderstaande link en ontdek onze geplande trainingen. Onze deelnemers hebben vaak verschillende achtergronden, maar altijd hetzelfde doel: groeien in verkoopresultaten!

In-company training

Neem via onderstaande link contact met ons op voor een maatwerk training. Individueel of met collega’s. Eéndaags of meerdaags. Online en op locatie. We denken graag met je mee.

UPGRADE JOUW VERKOOPRESULTATEN

Goed verkopen is een kunst waarop je nooit bent uitgeleerd. Ieder gesprek verloopt immers anders! Leer slimmer en leuker verkopen.

 

Waar wil jij graag in groeien?
Hoe klantgericht ben je eigenlijk?
Wat zijn slimme vraagstellingstechnieken en hoe pas je ze toe?

 

Ons product is onze aanpak: “Wat is er straks na de training precies in positieve zin veranderd?” Werk samen met onze ontwikkelspecialisten naar een passende invulling. Je bent welkom!

Geen training is daarom hetzelfde. Toch herken je een FocusXL training aan 4 succesfactoren.

Praktische aanpak!

Theorie is belangrijk, maar hoe jij dit toepast in je werk, is de sleutel tot succes. Daarom verdiepen we ons in jouw praktijk en oefenen we het gewenste gedrag in de training. Een effectieve training is voor een groot deel DOEN. Je krijgt immers toch ook geen sixpack door in de sportschool naar de trainer te kijken?

Fun!

Vraag een willekeurige klant naar z’n ervaring met ons en je hoort iets over fun en enthousiasme! Samen aan de slag met een lach als het kan en serieus als het moet noemen we dat.

Maatwerk!

Een uitgebreide analyse is altijd onderdeel van onze aanpak. Zo is elk ontwikkeltraject afgestemd op jouw praktijk, doelen, ervaring en niveau. Dan kunnen we écht een verschil maken. Zo haal jij er het meeste uit en eerlijk… het is voor ons ook veel leuker.

We zijn er voor je!

We zetten alles op alles om jouw talent verder te ontwikkelen. Dat stopt niet op de laatste trainingsdag. Je kunt op ons rekenen voor, tijdens en na jouw ontwikkeltraject. 

Trotse verhalen

“Eeuwig dankbaar voor de inzichten en praktische tips! Het daadwerkelijk toepassen in de praktijk was veel makkelijker dan ik dacht – gewoon goed voorbereiden en dan doen! ”

“De training startte al bij het individuele intakegesprek. Daar werd het mij al direct duidelijk waar mijn leerdoelen daadwerkelijk liggen. Dit kwam in de training ook perfect terug waardoor deze voor mij zeer praktisch werd. Het uitwerken van een customer journey heeft ervoor gezorgd dat we nóg beter aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers – oftewel een training waar ons hele bedrijf enorm veel voordeel uit haalt. Top!”

“Door de jaren heen al meerdere verkooptrainingen gehad maar de training Klantgericht Denken en Doen was precies waar ik nog in kon en wou doorontwikkelen. Ik ben geen keiharde verkoper en kan nu dicht bij mijzelf blijven én succesvol zijn in dit supergave vak! FocusXL dankjewel voor de inzichten, praktische handvatten én jullie persoonlijke ervaringen.

 

Twijfel je nog?

Lastig hé, weten wat je wil en wie je daarbij kan helpen. Je wilt er straks niet achterkomen dat je in een ontwikkeltraject zit die niet aansluit bij jouw wensen. Anderzijds: laat je twijfels je ontwikkeling niet blokkeren!

Sfeer proeven en ons in actie zien? Schrijf je in voor een gratis event! Jouw wensen in beeld? Neem contact op voor een vrijblijvende behoeftescan.

 

Ieder jaar meer dan 10.000 deelnemers

Altijd een ontwikkelspecialist in jouw buurt

100% tevredenheidsgarantie

Blijvend effect

Ik wil meer weten

Klik op onderstaande link en vul je gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. We beloven dat we dit uiterlijk binnen 24 uur doen, maar... Stiekem hoor je waarschijnlijk eerder van ons.