Welke verschillende communicatietrainingen geeft FocusXL?

 

 

Binnen elke organisatie zijn er grote of kleine communicatieproblemen, dat is zonde. Deze problemen zouden snel op te lossen moeten zijn, maar helaas gaat het niet altijd zo. Een eerlijk en open gesprek doet wonderen, waarbij luisteren en feedback geven het belangrijkst is. Er is vaak sprake van een hindernis, een belemmering waardoor mensen niet willen of durven praten. In dat geval komt één van onze communicatietrainingen goed van pas.

 

Kiezen uit het woud van communicatietrainingen

Hoe kies je de communicatietraining die bij jou en je bedrijf past? Allereerst door de verschillende communicatietrainingen goed met elkaar te vergelijken. Waar liggen de grootste problemen op communicatiegebied binnen jouw organisatie? Wat is het het doel van elke training en hoe diep gaat de trainingsstof? Let daarnaast op de focus van die communicatietrainingen, FocusXL biedt trainingen voor zowel interne- als externe communicatie.

 

Ons voorstel

FocusXL gaat voor een persoonlijke aanpak, we geloven in trainingen die direct aansluiten bij de praktijk in je bedrijf. We maken de communicatietrainingen pasklaar, toegesneden op jouw niveau en ervaring. Wij vinden dat je, je met ‘Learning by choice’ het beste kunt ontplooien. Dat houdt in dat je onze communicatietrainingen kunt leren op een manier die jou het beste bevalt; want zo leer je het effectiefst. Je krijgt van ons praktisch en uitdagend lesmateriaal, waarin de nieuwste inzichten zijn opgenomen. We begeleiden de communicatietrainingen met e-coaching, een online leeromgeving en slimme apps. De positieve reacties op onze communicatietrainingen spreken voor zich.

 

Het aanbod van FocusXL

Op dit moment kunt je de volgende communicatietrainingen volgen:

Wil je meer informatie over één of meer communicatietrainingen, neem dan contact op met ons team.

 

 

Onze passie en expertise is om jouw werk slimmer en leuker te maken. 

FocusXL - New Time Management+

Traditioneel time management is gedateerd en het werkt niet meer zo goed in deze tijd. We leven in het zogenaamde informatietijdperk. Nog nooit kreeg je zoveel informatieprikkels binnen op een dag. Het aantal verstoringen en onderbrekingen groeit en je eigen planning lijdt onder deze ‘waan van de dag’.

Herkenbaar? Wil jij meer grip, overzicht en controle in je werk? Wil jij meer rust in je hoofd? Proactief blijven werken aan de juiste zaken? Doelen halen en met een voldaan gevoel naar huis? Het kan echt!

Communicatietrainingen, tijdswinst

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan

Groei als professional

  • Leer van ervaren specialisten
  • Sterke verankering en minder stress
  • 100% tevredenheid garantie. Gegarandeerd succes
  • Bereik meer door je potentieel optimaal te gebruiken
  • Meer plezier en rust in je hoofd

Wij staan voor je klaar