Hoe kan ik beter leren communiceren?

 

 

Wij geven praktische en eenvoudig toepasbare trainingen. We zijn trots op onze hoge score op Springest.nl, de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor trainingen en cursussen in Nederland.

 

Het aanbod communicatie trainingen van FocusXL

Wij hebben op dit gebied voor jou de volgende trainingen:

Al deze trainingen hebben met elkaar te maken. Ze gaan allemaal over een permanente uitdaging: beter leren communiceren en hoe je gebruik maakt van die kennis.

 

Hoe zit een communicatie training van FocusXL er uit?

Aan de hand van modern lesmateriaal brengen we je op de hoogte op de laatste stand van zaken. Onze boodschap willen we met flair en humor uitdragen; leren communiceren gaat veel beter met wat humor, dan alleen met feiten. FocusXL is een groot voorstander van ‘Learning by Choice’; juist leren communiceren gaat het beste als je dat kan doen op een manier, die het best bij je past. Verder bieden we bij elke communicatie training een online leeromgeving en e-coaching, alles om je beter te leren communiceren.

Begin vandaag met beter communiceren en neem contact op om de mogelijkheden voor jou te bespreken!

 

 

Onze passie en expertise is om jouw werk slimmer en leuker te maken. 

FocusXL - New Time Management+

Traditioneel time management is gedateerd en het werkt niet meer zo goed in deze tijd. We leven in het zogenaamde informatietijdperk. Nog nooit kreeg je zoveel informatieprikkels binnen op een dag. Het aantal verstoringen en onderbrekingen groeit en je eigen planning lijdt onder deze ‘waan van de dag’.

Herkenbaar? Wil jij meer grip, overzicht en controle in je werk? Wil jij meer rust in je hoofd? Proactief blijven werken aan de juiste zaken? Doelen halen en met een voldaan gevoel naar huis? Het kan echt!

Communicatietrainingen, tijdswinst

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan

Groei als professional

  • Leer van ervaren specialisten
  • Sterke verankering en minder stress
  • 100% tevredenheid garantie. Gegarandeerd succes
  • Bereik meer door je potentieel optimaal te gebruiken
  • Meer plezier en rust in je hoofd

Wij staan voor je klaar