Wat leer ik tijdens een training klantgerichtheid van FocusXL?

 

 

Mooi dat je de eerst stap hebt gezet in de training klantgerichtheid. Het centraal stellen van de klant begint namelijk met doen! Jouw gedrag is het visitekaartje van het bedrijf waarvoor je werkt en daarmee bepaal jij mede of anderen het bedrijf als klantgericht zien. Maar wanneer stel je de klant centraal? En waarom is dit blijkbaar belangrijk? Met deze en vele andere vragen gaan we in de training klantgerichtheid aan de slag.

 

Resultaat training klantgerichtheid

Na afloop van de training klantgerichtheid ben jij nóg beter in staat om klantgericht te acteren en gesprekken professioneel te sturen. Dit alles met één doel: enthousiaste, tevreden en terugkomende klanten.

 

Aanpak training klantgerichtheid

Veel relaties ervaren het succes van een FocusXL training klantgerichtheid in de aanpak en ondersteuning. Zo sluit een training klantgerichtheid altijd aan op jouw praktijk, ervaring en niveau. FocusXL gaat uit van Learning by choice. Dit betekent dat je zelf kunt kiezen hoe je het beste leert. Zo heb je tijdens een training klantgerichtheid de beschikking over uitdagend en praktisch lesmateriaal met de nieuwste inzichten, een online leeromgeving, e-coaching en slimme app’s waarmee we het leren naast effectiever, ook leuker en makkelijker maken.

Van te voren stemmen we de leerdoelen en onderwerpen van de training klantgerichtheid graag in overleg af. Op die manier sluit een training klantgerichtheid optimaal aan op datgene wat jij wilt versterken!

Wil je meer uit jezelf en je organisatie halen? Unplug your potential en neem contact met ons op voor een training klantgerichtheid!

 

 

Onze passie en expertise is om jouw werk slimmer en leuker te maken. 

FocusXL - New Time Management+

Traditioneel time management is gedateerd en het werkt niet meer zo goed in deze tijd. We leven in het zogenaamde informatietijdperk. Nog nooit kreeg je zoveel informatieprikkels binnen op een dag. Het aantal verstoringen en onderbrekingen groeit en je eigen planning lijdt onder deze ‘waan van de dag’.

Herkenbaar? Wil jij meer grip, overzicht en controle in je werk? Wil jij meer rust in je hoofd? Proactief blijven werken aan de juiste zaken? Doelen halen en met een voldaan gevoel naar huis? Het kan echt!

New Time Management

Omdat elke werkdag slimmer én leuker kan

Groei als professional

  • Leer van ervaren specialisten
  • Sterke verankering en minder stress
  • 100% tevredenheid garantie. Gegarandeerd succes
  • Bereik meer door je potentieel optimaal te gebruiken
  • Meer plezier en rust in je hoofd

Wij staan voor je klaar